Thursday, 29 September 2011

my bestgirlfriend~

Posted by Picasa

Wednesday, 21 September 2011

terfaktab

waa sangabosan di uum ni
sama je dari tahun 2007
kali pertama aku jejak kat sintok ni..
tiada perubahan,dari student sini,situasi,pemikiran di sini..
aku xtaw apa yg boleh diraikan kat sini...
bosan teramat bosan..what a lame..

lagi-lagi gua extend!

fuck la system !

aritu gua nak add subject paper aku kantoi
aku cuba la sorokkan rambot yg xberapa panjang

tapi tbe-tbe

Sunday, 18 September 2011

19.9.2010

apa ada pada tarikh 2??..itu tarikh aku menjadi lelaki yang berani..
dulu aku seorang pemalu nak lafazkan minat,cinta kat perempuan..
n i say infront of her..dengan tgn shaking lagi hurmm what a moment haha
okay!!! gua relaks der..memorable..aku ada gak~









Cinta sejati boleh percaya ke zaman sekarang - Helina

comment sidia kat wall FB aku pasal lyric lagu maharani - butterfinger...

sebenarnya aku xpaham kenapa dia berkata sedemikian..cuma aku berfikir dia kecewa dengan lelaki..

Nway itu dah lepas..dan mmg cinta itu x wujud dah..but aku still sayang dia as a friend...

dia cinta pertama aku yang berbalas.dari sekolah dulu aku always tgk dia lalu depan kelas aku :)...

maybe ini karma aku so aku redha apa yang terjadi...cuma aku rasa worse sangat-sangat 

persahabatan aku ngan helina ni habis punah...aku cuba baiki hubungan kawan tu..tapi  just a one hand clap..xjd apa..aku xsalahkan dia..maybe dia ada masalah lain..im be positive..

its ok aku sedapkan hati..aku dah berusaha pulihkan persahabatan tu..maybe worth it someday :) 

i miss you a lot dear friend..bila end up mcm ni aku rasa kehilangan sangat2~ do you feel the same?

anyway today our aniversary..tapi xlama pun..cuma tarikh ni satu sejarah bagi aku..seperti penyokong liverpool yang asyik sandarkan pada kenangan..

aku blajar something dari dia..orang berubah kerana keadaan, sama juga cinta..

aku harap someday we will meet and be friend again..YNWA

HADIAH ABG UTK BEBY aka Helina Syafikah Joni Anwar..aku doakan kau bahagia dan menjadi wanita yang berguna pada keluarga dan agama


YOU'LL NEVER WALK ALONE (YNWA)


Thursday, 15 September 2011

Tuesday, 13 September 2011


senang nak men guitar bagi tangan kayu mcm aku hahaha

cinta


CINTA
SUATU SUARA YANG MENGUSIK
SEPERTI SUARA MISTIK
HANYA PADA  PANDANG PERTAMA
HANYA TERASA BILA BERDUA
EMAS TIADA NILAINYA
WANG TIADA ERTINYA
CINTA DAN CINTA
HANYA TAWA DAN DUKA
HANYA KAU DAN AKU...

29june2011

Saturday, 20 August 2011

JIWA-JIWA

Malam yang diselimuti
jiwa-jiwa lara
kesejukan menagih
kehangatan cinta
cinta dulu yang dimamah malam

siang tiada sinar
sinar gelap gelita

jiwa yang hilang
terus nan hilang

bagai akhir tiada ulang

20august2011